Exporten 43 Västra Lång­gatan 5A - KKB Fastigheter AB Skip to content

Exporten 43 Västra Lång­gatan 5A

Kävlinge Stations­staden Exporten 43 Västra Lång­gatan 5A

KKB Fastigheter Logotyp

I Kävlinges nya centrala stadsdel ligger den här moderna fastigheten från 2021. Den består av 88 lägenheter uppdelade på ett flerbostadshus i fem våningar och ett mindre gårdshus. Lägenheterna har hög standard med bland annat ekparkett i samtliga rum, helkaklat badrum och vitvaror från kända tillverkare. Huset har en stensatt innergård med mindre grönytor, planteringar, sandlåda för de minsta och plats för trevliga fikastunder vid både bänkar och i pergola. Alla hyresgäster har tillgång till en gemensam bilpool med två elbilar.

Stationsstaden ska få ett eget centrum med handel och service, badhus, bibliotek och grönskande mötesplatser. Förskola och större livsmedelsbutik är redan på plats. I närområdet finns butiker och restauranger, skolor, gym, apotek och vårdcentral. Det är promenadavstånd till naturen, och en kort tågresa bort ligger Skånes största städer.

Information om området

Bredband via fiber: Ja, i ett öppet nät. Digital-TV: Ja, i ett öppet nät. Tvättutrustning: Gemensam Torkutrustning: Gemensam Förråd: Ja Hiss: Nej Parkeringsplats: Finns att hyra – anmäl intresse hos KKB