Arvidsborgsvägen 22-24 - KKB Fastigheter AB Skip to content

Arvidsborgsvägen 22-24

Kävlinge ytterområden
Arvidsborgsvägen 22-24

KKB Fastigheter Logotyp

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 1992 och omfattar två byggnader med 21 lägenheter i varje, byggda i två till fem våningar. Lägenheterna i tvåvåningsdelen har entré från mark respektive loftgång och övriga har entré via trapphus med hiss. Fyrarumslägenheterna är byggda i två plan.

Husen ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata. Förskolor ligger runt hörnet och grundskolor finns inom gångavstånd. Gång- och cykelväg från Arvidsborg går förbi skolan och vidare mot centrum och stationen för buss och tåg. 

Information om området

Bredband via fiber: Ja, i ett öppet nät Digital-TV: Ja, i ett öppet nät. Tvättutrustning: Gemensam Torkutrustning: Gemensam Förråd: Ja Hiss: Ja Parkeringsplats: Ja Garage: Finns att hyra – anmäl intresse till KKB

Arvidsborgsvägen 22-24

Fler områden i Kävlinge

Arvidsborgsvägen 26-30

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 2005 och ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata.

Arvidsborgsvägen 22-24

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 1992 och ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata.