Jakobsgatan - KKB Fastigheter AB Skip to content

Jakobsgatan

Kävlinge radhusområde
Jakobsgatan

KKB Fastigheter Logotyp

Detta radhuskvarter byggdes 1974 och består av ett- till trerumslägenheter i markplan och fyrarumslägenheter i två plan. Trerumslägenheterna förekommer i två utföranden (72 och 74 kvm). Trädgårdstäppor med uteplats hör till alla husen som ligger längs smala gränder med begränsad biltrafik. I anslutning till området finns parkeringsplatser och garage att hyra. 

Förskolor ligger runt hörnet och låg- till högstadieskola inom gångavstånd. Till centrum och station för buss och tåg har man 10-15 minuters gångväg. 

Värme ingår ej, hyresgäst tecknar eget avtal med el-leverantör. Vatten ingår men hyresgäst bekostar uppvärmningen av vattnet.

Information om området

Uppvärmning: Elvärme Bredband via fiber: Ja, i ett öppet nät Digital-TV: Ja, i ett öppet nät Tvättutrustning: Gemensam Torkutrustning: Gemensam Förråd: Ja Hiss: Nej Parkeringsplats: Finns att hyra – anmäl intresse till KKB Garage: Finns att hyra – anmäl intresse till KKB

Jakobsgatan

Fler områden i Kävlinge

Arvidsborgsvägen 26-30

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 2005 och ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata.

Arvidsborgsvägen 22-24

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 1992 och ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata.