Sunnanväg 1-23 och Nordanväg 2-24 - KKB Fastigheter AB Skip to content

Sunnanväg 1-23 och Nordanväg 2-24

Korsbacka, Kävlinge
Sunnanväg 1-23 och Nordanväg 2-24

KKB Fastigheter Logotyp

Vid Kävlinges norra infart ligger Korsbacka – ett grönskande uppvuxet område. Varje gård består av tre 2-våningshus och ett 3-våningshus. I mitten av gården finns en lekplats med bänkar och bord. Tvättstugan är belägen i 3-våningshuset.

Lägenheterna i markplan i tvåvånings-husen har uteplats med trädgårdstäppa (utom Nordanväg 10, 14 och 18) och övriga lägenheter har balkong (dock ej vissa ettor). De flesta balkongerna är inglasade. 

I mitten av Korsbackaområdet finns en gemensam lekplats för de lite äldre barnen samt en mindre fotbollsplan, boulebana och basketkorg.

KKB:s områdeskontor för fastighetsservice ligger på området. Förskola och skola (klass F-9) finns i kvarteret intill. Gång- och cykelväg finns från Korsbacka till centrum och till buss- och tågstation.

Information om området

Bredband via fiber: Ja, i ett öppet nät Digital-TV: Ja, i ett öppet nät. Tvättutrustning: Gemensam Torkutrustning: Gemensam Förråd: Ja, med undantag för 1 rok 41 kvm som istället har klädkammare i lägenheterna. Hiss: Nej Parkeringsplats: Ja Garage: Finns att hyra – anmäl intresse till KKB

Sunnanväg 1 – 23

Nordanväg 2 – 24

Fler områden i Kävlinge

Arvidsborgsvägen 26-30

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 2005 och ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata.

Arvidsborgsvägen 22-24

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 1992 och ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata.