Unionsgatan 16 / Mårtensgatan 15 - KKB Fastigheter AB Skip to content

Unionsgatan 16 / Mårtensgatan 15

Kävlinge centrum
Unionsgatan 16 / Mårtensgatan 15

KKB Fastigheter Logotyp

Mitt i Kävlinge centrum ligger detta hus från 1976. I bottenvåningen finns diverse butikslokaler. Trerumslägenheterna har balkong medan tvårumslägenheterna och de flesta enrumslägenheterna har fransk balkong. Möjlighet finns att utnyttja loftgång och takterrass som uteplats. 

På gångavstånd ligger station för buss och tåg och i närliggande kvarter finns diverse butiker, apotek, bibliotek och vårdcentral.

Information om området

Bredband via fiber: Ja, i ett öppet nät Digital-TV: Ja, i ett öppet nät. Tvättutrustning: Gemensam Torkutrustning: Gemensam Förråd: Ja Hiss: Ja Parkeringsplats: Finns att hyra – anmäl intresse till KKB Garage: Nej

Unionsgatan 16 / Mårtensgatan 15

Fler områden i Kävlinge

Arvidsborgsvägen 26-30

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 2005 och ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata.

Arvidsborgsvägen 22-24

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 1992 och ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata.

Sunnanväg 1-23 och Nordanväg 2-24

Vid Kävlinges norra infart ligger Korsbacka i ett grönskande uppvuxet område. Husen som är byggda kring 1970 ligger grupperade kring gårdar med lekplatser.

Storgatan

Centralt längs en gränd intill Kyrkparken ligger dessa parhus från 1987 byggda i 1½ plan. Alla har egen uteplats med täppa och en förrådsbyggnad i anslutning till huset.