Nygatan 3 och 5 - KKB Fastigheter AB Skip to content

Nygatan 3 och 5

Kävlinge centrum
Nygatan 3 och 5

KKB Fastigheter Logotyp

Mitt i Kävlinge centrum intill butiker och torg ligger dessa hus byggda sent 1800-tal. Husen har varsamt renoverats såväl utvändigt som invändigt med beaktande av husens ursprungsvärden. På baksidan av husen finns en trädgårdsyta som hyresgästerna kan disponera.

På gångavstånd ligger skolor samt station för buss och tåg och i närliggande kvarter finns apotek, bibliotek och vårdcentral.

Information om området

Bredband via fiber: Ja, i ett öppet nät Digital-TV: Ja, i ett öppet nät. Tvättutrustning: Gemensam Torkutrustning: Gemensam Förråd: Ja Hiss: Nej Parkeringsplats: Nej Garage: Nej

Nygatan 3 och 5

Fler områden i Kävlinge

Arvidsborgsvägen 26-30

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 2005 och ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata.

Arvidsborgsvägen 22-24

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 1992 och ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata.

Sunnanväg 1-23 och Nordanväg 2-24

Vid Kävlinges norra infart ligger Korsbacka i ett grönskande uppvuxet område. Husen som är byggda kring 1970 ligger grupperade kring gårdar med lekplatser.

Storgatan

Centralt längs en gränd intill Kyrkparken ligger dessa parhus från 1987 byggda i 1½ plan. Alla har egen uteplats med täppa och en förrådsbyggnad i anslutning till huset.