Mårtensgatan 20 / Mejerigränd 2 - KKB Fastigheter AB Skip to content

Mårtensgatan 20 / Mejerigränd 2

Kävlinge centrum
Mårtensgatan 20 / Mejerigränd 2

KKB Fastigheter Logotyp

Detta vinkelbyggda trevåningshus från 2005 ligger på Mårtensgatan/Mejerigränd centralt i Kävlinge. I bottenvåningen finns en butikslokal. Hörnlägenheterna på tre rum och kök har inglasad balkong mot Mårtensgatan. Övriga trerumslägenheter och större tvårumslägenheter har inglasad balkong mot gårdssidan. De minsta tvåorna har fransk balkong. 

Längs och kring Mårtensgatan finns ett flertal butiker och restauranger. På gångavstånd ligger skolor, station för buss och tåg, apotek, bibliotek och vårdcentral.

Information om området

Bredband via fiber: Ja, i ett öppet nät Digital-TV: Ja, i ett öppet nät. Tvättutrustning: Gemensam Torkutrustning: Gemensam Förråd: Ja, i gårdshus eller i lägenheten Hiss: Ja Parkeringsplats: Finns att hyra – anmäl intresse till KKB Garage: Nej

Mårtensgatan 20

Fler områden i Kävlinge

Arvidsborgsvägen 26-30

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 2005 och ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata.

Arvidsborgsvägen 22-24

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 1992 och ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata.