Mårtensgatan 20 / Mejerigränd - KKB Fastigheter AB Skip to content

Mårtensgatan 20 / Mejerigränd

Kävlinge centrum
Mårtensgatan 20 / Mejerigränd

KKB Fastigheter Logotyp

Trevåningshuset ligger i vinkel vid Mårtensgatan/Mejerigränd och är byggt 2005. I bottenvåningen ligger en butikslokal. Hörnlägenheterna på tre rum och kök har inglasad balkong mot Mårtensgatan. Mot gårdssidan har övriga trerumslägenheter och större tvårumslägenheter inglasad balkong. De minsta tvåorna har fransk balkong. 

På gångavstånd ligger skolor samt station för buss och tåg och i närliggande kvarter finns diverse butiker, apotek, bibliotek och vårdcentral.

Information om området

Bredband via fiber: Ja, i ett öppet nät Digital-TV: Ja, i ett öppet nät. Tvättutrustning: Gemensam Torkutrustning: Gemensam Förråd: Ja, i gårdshus eller i lägenheten Hiss: Ja Parkeringsplats: Finns att hyra – anmäl intresse till KKB Garage: Nej

Mårtensgatan 20

Fler områden i Kävlinge

Arvidsborgsvägen 26-30

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 2005 och ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata.

Arvidsborgsvägen 22-24

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 1992 och ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata.

Sunnanväg 1-23 och Nordanväg 2-24

Vid Kävlinges norra infart ligger Korsbacka i ett grönskande uppvuxet område. Husen som är byggda kring 1970 ligger grupperade kring gårdar med lekplatser.

Storgatan

Centralt längs en gränd intill Kyrkparken ligger dessa parhus från 1987 byggda i 1½ plan. Alla har egen uteplats med täppa och en förrådsbyggnad i anslutning till huset.