Mårtensgatan 19-25 - KKB Fastigheter AB Skip to content

Mårtensgatan 19-25

Kävlinge centrum
Mårtensgatan 19-25

KKB Fastigheter Logotyp

Kvarteret, som byggdes år 2003, består av flera hopbyggda huskroppar med varierande planlösningar och är beläget centralt på Kävlinges affärsgata. På gångavstånd ligger skolor och station för buss och tåg. I kvarteret finns diverse butiker och restauranger och på bekvämt gångavstånd finns apotek, bibliotek och vårdcentral.

Mårtensgatan 19 har två våningar med två enrumslägenheter. Lägenheten på andra våningen har utvändig trappa.

Trevåningshusen på Mårtensgatan 21 och 23 har entré från gatan och hiss till samtliga lägenheter. Flertalet balkonger är inglasade och vetter mot gårdssidan.

På Mårtensgatan 25 (hörnhuset) har KKB sitt kontor på bottenvåningen. Entré på gårdssidan med hiss upp till en väl tilltagen loftgång på andra och tredje våningen. Uteplats finns på avgränsad del av loftgångarna. Hörnlägenheterna har även inglasade balkonger ut mot gatan.

Information om området

Bredband via fiber: Ja, i ett öppet nät Digital-TV: Ja, i ett öppet nät. Tvättutrustning: Gemensam Torkutrustning: Gemensam Förråd: Ja Hiss: Ja Parkeringsplats: Finns att hyra – anmäl intresse till KKB Garage: Nej

Mårtensgatan 19-25

Fler områden i Kävlinge

Arvidsborgsvägen 26-30

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 2005 och ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata.

Arvidsborgsvägen 22-24

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 1992 och ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata.