Kvarngatan 13 / Mårtensgatan 3-5 - KKB Fastigheter AB Skip to content

Kvarngatan 13 / Mårtensgatan 3-5

Kvarngatan 13 / Mårtensgatan 3-5

KKB Fastigheter Logotyp

Centralt belägen vid infarten till Kävlinges affärsgata ligger den här moderna fastigheten med byggår 2020.

Huset består av 12 lägenheter om 2-5 rok som nås med hiss samt två lokaler i bottenplan. Lägenheterna har skjutdörrspartier i stil med ”fransk balkong” som kan öppnas upp och ger en känsla av ljus och rymd. Möbler ryms inte, men väl lite trevlig grönska i krukor. Varje lägenhet har tvättmaskin och torktumlare och lägenhetsförråden är integrerade i lägenheterna.

Lägenheter om 4-5 rum har diskmaskin samt en parkeringsplats som ingår i hyran.

I närområdet finns butiker och restauranger, skolor, apotek och vårdcentral. Det är promenadavstånd till naturen, och en kort tågresa bort ligger Skånes största städer.

Information om området

Bredband via fiber: Ja, i ett öppet nät Digital-TV: Ja, i ett öppet nät Tvättmaskin: Ja Torktumlare: Ja Förråd: Ja, i lägenheten Hiss: Ja Parkeringsplats: Finns att hyra – anmäl intresse till KKB Garage: Nej

Kvarngatan 13 / Mårtensgatan 3-5

Fler områden i Kävlinge

Arvidsborgsvägen 26-30

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 2005 och ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata.

Arvidsborgsvägen 22-24

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 1992 och ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata.