Kansligatan 3-5 - KKB Fastigheter AB Skip to content

Kansligatan 3-5

Kävlinge centrum
Kansligatan 3-5

KKB Fastigheter Logotyp

Centralt mellan kommunhuset och vårdcentralen ligger två flerfamiljshus i tre våningar, byggda 2007. Ett äldre, parkliknande grönområde ger en trivsam inramning till husen. 

Från Kansligatan är det gångavstånd till centrum med diverse butiker samt station för buss och tåg. Vårdcentral och apotek ligger precis intill husen. 

Information om området

Bredband via fiber: Ja, i ett öppet nät Digital-TV: Ja, i ett öppet nät. Tvättutrustning: Gemensam Torkutrustning: Gemensam Förråd: Ja Hiss: Ja Parkeringsplats: Finns att hyra – anmäl intresse till KKB Garage: Finns något kvarter bort på Timmermansgatan – anmäl intresse till KKB

Kansligatan 3-5

Fler områden i Kävlinge

Arvidsborgsvägen 26-30

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 2005 och ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata.

Arvidsborgsvägen 22-24

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 1992 och ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata.

Sunnanväg 1-23 och Nordanväg 2-24

Vid Kävlinges norra infart ligger Korsbacka i ett grönskande uppvuxet område. Husen som är byggda kring 1970 ligger grupperade kring gårdar med lekplatser.

Storgatan

Centralt längs en gränd intill Kyrkparken ligger dessa parhus från 1987 byggda i 1½ plan. Alla har egen uteplats med täppa och en förrådsbyggnad i anslutning till huset.