Trädgårdsgatan 2C - KKB Fastigheter AB Skip to content

Trädgårdsgatan 2C

Furulund, flerfamiljshus
Trädgårdsgatan 2C

KKB Fastigheter Logotyp

Huset färdigställdes 2015 och består av 20 lägenheter i 5-våningshus. Lägenheterna har hög standard med bland annat björkfanérade köksluckor, klinkergolv i hall och kakel i badrummet samt rymliga inglasade balkonger försedda med belysning och eluttag. 

Med skogen och vackra grönområden runt knuten har du alltid nära till natursköna strövområden. Gång- och cykelväg finns till Kävlinge och Löddeköpinge. På gångavstånd ligger skolor, förskolor, idrottsplats och badhus.

Information om området

Bredband via fiber: Ja, i ett öppet nät Digital-TV: Ja, i ett öppet nät. Tvättutrustning: Gemensam Torkutrustning: Gemensam Förråd: Ja Hiss: Ja Parkeringsplats: Finns att hyra i mån av tillgång – anmäl intresse till KKB Garage: Finns att hyra i mån av tillgång – anmäl intresse till KKB

Trädgårdsgatan 2C

Fler områden i Furulund

Trädgårdsgatan 4

Husen är byggda i början av 70-talet i två plan med entré från loftgång. Alla lägenheter har balkong/uteplats.

Trädgårdsgatan 2C

Huset färdigställdes 2015 och består av 20 lägenheter i 5-våningshus. Lägenheterna har hög standard samt rymliga inglasade balkonger.

Trädgårdsgatan 1-3

Husen är byggda i början av 50-talet i tre plan. Området renoverades utvändigt med fasader, balkonger och entréer under 90-talet.

Parkgatan 31 / Mångatan 8

Husen är byggda i början av 80-talet i två plan med entré från markplan respektive loftgång. Alla lägenheter har balkong eller altan.