Trädgårdsgatan 1-3 - KKB Fastigheter AB Skip to content

Trädgårdsgatan 1-3

Furulund, flerfamiljshus
Trädgårdsgatan 1-3

KKB Fastigheter Logotyp

Husen är byggda i början av 50-talet i tre plan. Området renoverades utvändigt med fasader, balkonger och entréer under 90-talet. De större lägenheterna har balkong. Utvändigt och invändigt är husen tidstypiska för 50-talet med många olika varianter på planlösningar. Lägenheterna på tredje våningen har snedtak och takkupor. 

Husen ligger i ett väl uppvuxet grönområde. I närområdet finns skola, badhus och idrottsplats samt Vikenbadet. Livsmedels-butiker finns inom gångavstånd. Kommunikationer finns med buss mellan Furulund och Kävlinge. Föredrar man att promenera eller cykla finns naturskönt belägna gång- och cykelvägar mellan Kävlinge och Furulund (ca 3-4 km). 

Information om området

Bredband via fiber: Ja, i ett öppet nät Digital-TV: Ja, i ett öppet nät. Tvättutrustning: Gemensam Torkutrustning: Gemensam Förråd: Ja Hiss: Nej Parkeringsplats: Ja Garage: Finns att hyra – anmäl intresse till KKB

Trädgårdsgatan 1-3

Fler områden i Furulund

Trädgårdsgatan 4

Husen är byggda i början av 70-talet i två plan med entré från loftgång. Alla lägenheter har balkong/uteplats.

Trädgårdsgatan 2C

Huset färdigställdes 2015 och består av 20 lägenheter i 5-våningshus. Lägenheterna har hög standard samt rymliga inglasade balkonger.

Trädgårdsgatan 1-3

Husen är byggda i början av 50-talet i tre plan. Området renoverades utvändigt med fasader, balkonger och entréer under 90-talet.

Parkgatan 31 / Mångatan 8

Husen är byggda i början av 80-talet i två plan med entré från markplan respektive loftgång. Alla lägenheter har balkong eller altan.