Kungsgatan 4-10 - KKB Fastigheter AB Skip to content

Kungsgatan 4-10

Furulund, flerfamiljshus
Kungsgatan 4-10

KKB Fastigheter Logotyp

Nära skog- och strövområden ligger detta område byggt i början på 70-talet. Området renoverades utvändigt med fasader och balkonger 2002. Entréerna renoverades 2014. Två- och trerumslägenheterna har inglasad balkong. Lägenheterna i markplan på Kungsgatan 6, 8 och 10 har en liten täppa. På Kungsgatan 4 ligger första våningen inte i markplan.

Området ligger intill Furulundsskogen med fina strövområden. I Furulund finns skola, förskola, badhus och idrottsplats. Kommunikationer finns med buss mellan Furulund och Kävlinge. Föredrar man att promenera eller cykla finns naturskönt belägna gång- och cykelvägar mellan Kävlinge och Furulund (ca 3-4 km). 

Information om området

Bredband via fiber: Ja, i ett öppet nät Digital-TV: Ja, i ett öppet nät. Tvättutrustning: Gemensam Torkutrustning: Gemensam Förråd: Ja Hiss: Nej Parkeringsplats: Ja Garage: Finns att hyra vid Trädgårdsgatan – anmäl intresse till KKB

Kungsgatan 4-10

Fler områden i Furulund

Trädgårdsgatan 4

Husen är byggda i början av 70-talet i två plan med entré från loftgång. Alla lägenheter har balkong/uteplats.

Trädgårdsgatan 2C

Huset färdigställdes 2015 och består av 20 lägenheter i 5-våningshus. Lägenheterna har hög standard samt rymliga inglasade balkonger.

Trädgårdsgatan 1-3

Husen är byggda i början av 50-talet i tre plan. Området renoverades utvändigt med fasader, balkonger och entréer under 90-talet.

Parkgatan 31 / Mångatan 8

Husen är byggda i början av 80-talet i två plan med entré från markplan respektive loftgång. Alla lägenheter har balkong eller altan.