Om oss - KKB Fastigheter AB Skip to content

Om oss

Välkommen till KKB

KKB Fastigheter Logotyp

KKB Fastigheter AB ägs av Kävlinge kommun och är den största förmedlaren av bostäder i området. Vi arbetar för att se till att Kävlinge med omnejd är en attraktiv plats att leva och bo på, där alla känner sig välkomna. Det gör vi dels genom att öka antalet bostäder i Kävlinge kommun, men också genom att medverka till en trygg och levande stadsmiljö, en välfungerande handel och en god infrastruktur. 

KKB har ca 45 medarbetare, som alla arbetar heltid. De flesta av oss jobbar nära våra kunder ute i våra bostadsområden eller samhällsnyttiga fastigheter. På huvudkontoret finns cirka 20 medarbetare som arbetar med bland annat projektutveckling, administration och kundservice.

Så här jobbar vi

Vår affärsidé är att utveckla och förvalta hyreslägenheter och samhällsfastigheter för alla som vill bo, leva och arbeta i Kävlinge kommun.

Som den lokala samhällsbyggaren medverkar vi aktivt till att Kävlinge växer och utvecklas på ett hållbart sätt. I det arbetet kombinerar vi affärsmässighet och samhällsengagemang med en insikt om att vårt arbete påverkar många människors vardag. Vårt kommunala uppdrag låter oss gå före och etablera oss på platser där ingen annan vågat ta första steget. Där kan vi vara katalysatorn som gör att en hel stadsdel växer fram.

Vår vision:

Hem att älska i Skånes bästa boendekommun

Våra värdeord:

Nära

Vi är det lokala bostadsbolaget – alltid nära med attraktiva bostäder och kunniga medarbetare.

Tillsammans

Tillsammans med kunder, samarbetspartners och kollegor drar vi nytta av varandras erfarenheter, perspektiv, kompetens och bakgrund. 

Enkla

Vi är enkla att ha att göra med och bemöter alla personer på ett prestigelöst och respektfullt sätt.

KKB i siffror

KKB är den största aktören på Kävlinges bostadsmarknad. Vill du veta mer om vår ekonomi hittar du våra årsredovisningar här nedan.

2194

hyreslägenheter (vid årets slut)

27823

kvm lokaler (vid årets slut)

9300

personer i bostadskö

0

lägenheter under produktion

45

medarbetare

255,2 Mkr

årets resultat