Ledig tjänst som Förvaltningsansvarig Bostad

Vill du vara delaktig i KKB:s tillväxt och utveckling?

 

KKB Fastigheter AB är ett kommunägt fastighetsbolag med verksamheten förlagd till huvudorterna inom kommunen – Kävlinge, Löddeköpinge och Furulund. KKB har ca 2 600 bostäder och 30 000 kvm lokaler för skola, äldreomsorg, vård och handel. Omsättningen 2016 var 208 miljoner kronor och på bolaget arbetar 45 medarbetare. Kvarterskontoren svarar för den dagliga skötseln och hyresgästkontakten.
Nybyggnation av lägenheter pågår och planeras, samtidigt pågår en ständig förnyelse för att utveckla hyresrätten till bekvämt och attraktivt boende samt en kontinuerlig satsning på kvalitets- och miljöarbete.

Kävlinge kommun med sina 35 000 invånare ligger bra till – kuststräckor, fina golfbanor och fiskevatten. Snabba kommunikationer, ett aktivt näringsliv och närheten till kultur och handel gör att både människor och företag trivs i kommunen. Det centrala läget mitt i Öresundsregionen, en stark befolkningstillväxt, god ekonomi och låg kommunalskatt gör att Kävlinge ligger bra till på alla sätt. Öppenhet, engagemang och utveckling är de ledord som präglar kommunens arbete.

 

KKB Fastigheter AB söker

Förvaltningsansvarig Bostad

till huvudkontoret i Kävlinge

 

Arbetsbeskrivning
Som Förvaltningsansvarig Bostad kommer du att ha det övergripande ansvaret för förvaltningen av bolagets bostadsfastigheter. Det innebär att fastighetsbeståndet och förvaltningen ska utvecklas stabilt och långsiktigt. Det är viktigt att du drivs av att både arbeta med hög kundnöjdhet och att du samtidigt har ett lönsamhetstänk. Du arbetar både operativt och strategiskt med administration och egna utvecklingsprojekt.
I rollen som Förvaltningsansvarig Bostad har du fyra direktrapporterande Kvartersvärdar som i sin tur är teamledare med visst delegerat arbetsmiljöansvar för respektive område. Tillsammans bildar ni en ledning för förvaltningen. Du rapporterar till VD och är föredragande vad gäller förvaltningens verksamhet. Du driver förbättrings- och förändringsprocesser, både självständigt och i team.

I rollen ingår även bland annat:

  • Upphandla och driva projekt när det gäller periodiskt- och löpande underhåll i samråd med ansvariga inom drift, miljö- och byggteknik.
  • Personal- och arbetsmiljöansvar för kvarterskontoren.
  • Budget- och resultatansvar för bostadsfastigheterna i samråd med ansvariga inom drift, miljö- och byggteknik.
  • Brandskyddsansvar och försäkringsärenden.
  • Hyresgästärenden och bostadssociala frågor.
  • Hyresförhandlingar.
  • I samråd med Marknadsgruppen utveckla hyresrätten som boendeform.

Kvalifikationer
Du är utbildad högskoleingenjör inom bygg eller fastighetsförvaltning samt har flera års erfarenhet av bostadsförvaltning i ledande ställning. Du har en affärsmässig inställning då vi eftersträvar kostnadseffektiva beslut och har lönsamhet i fokus. Arbetet ställer höga krav på kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet. Du har goda ledaregenskaper och är van att leda personal. Kunskaper inom hyres- och lokaljuridik samt erfarenhet av LOU är meriterande. Vi ser gärna att du har kunskaper inom ny fastighetsteknik.
För att trivas i rollen som Förvaltningsansvarig Bostad är du en trygg, ödmjuk och stabil ledare som har ett utåtriktat sätt för att skapa långsiktiga relationer. Du sätter både medarbetare och kunder i centrum. Du har god beställarkompetens och kommunicerar tydligt i såväl tal som skrift. Körkort är ett krav. Tillgång till egen bil för resor i tjänsten erfordras.

Ansökan
Vill du veta mer om oss– se vår hemsida.
Du är också välkommen att kontakta vår VD Mats Åsemo, 046-287 31 61 • mats.asemo@kkb.se

Ansökningarna hanteras löpande och mailas till jessica.hansson@kkb.se