Bra att veta till inflyttningen

Nycklar är tillgängliga från kl 12.00 den förste vardagen i månaden och hämtas på kvarterskontoret. Ta med hyresavtal och legitimation. Hyran för första månaden betalas i god tid, så att den är oss tillhanda när nycklarna hämtas ut. I annat fall tar du med kvitto på betald hyra.
Bostaden är besiktigad i samband med föregående hyresgästs utflyttning. Kopia av protokollet får du av kvartersvärden. Om du skulle hitta något fel, som inte är noterat i protokollet - kontakta kvartersvärden inom 8 dagar. Vi ser gärna att även inflyttande hyresgäst närvarar vid besiktningen.

Autogiro

Om du i fortsättningen önskar betala hyra med autogiro, kontakta oss så får du en blankett eller skriv ut Blankett för autogiro
Genom autogiro dras hyran automatiskt på ditt konto den siste vardagen varje månad. På så sätt riskerar du ingen dröjsmålsränta eller förseningsavgift, eftersom betalning alltid görs på rätt dag - varken för tidigt eller för sent. Observera att vid inflyttning måste första hyran betalas manuellt med hyresavi.

Brandvarnare

Alla våra bostäder är utrustade med brandvarnare. Du ansvarar för att regelbundet funktionstesta och rengöra brandvarnaren samt anmäla driftsstörningar till kvartersvärden. Mer info finns att läsa här.

Värme, vatten och el

Av ditt hyresavtal framgår om du har eget abonnemang på värme, vatten eller el. Då skall du anmäla inflyttningen till resp leverantör:

El

Nätägare i Löddeköpinge och Hofterup:
E.On
020-22 24 24, www.eon.se

Nätägare övriga orter/bostadsområden:
Skånska Energi AB
046-507 00, www.skanska-energi.se

Vatten och renhållning

Kävlinge kommun
046-73 90 00, www.kavlinge.se

Gas för uppvärmning:

E.On Gas AB
020-56 56 00, www.eon.se

Kom-i-håg!

Ändra abonnemang på telefon och bredband
Gör adressändring  så att du är folkbokförd på rätt adress

 


Inflyttning pågår