KKB söker ny medarbetare

Vill du vara delaktig i KKB:s tillväxt och utveckling?

 

KKB Fastigheter AB söker

 

Fastighetschef

 

till huvudkontoret i Kävlinge

 

KKB Fastigheter AB är ett kommunägt fastighetsbolag med verksamheten förlagd till huvudorterna inom kommunen – Kävlinge, Löddeköpinge och Furulund. KKB har ca 2 600 bostäder och 30 000 kvm lokaler för skola, äldreomsorg, vård och handel. Omsättningen 2016 var 208 miljoner kronor och på bolaget arbetar 45 medarbetare. Kvarterskontoren svarar för den dagliga skötseln och hyresgästkontakten.
Nybyggnation av lägenheter pågår och planeras, samtidigt pågår en ständig förnyelse för att utveckla hyresrätten till bekvämt och attraktivt boende samt en kontinuerlig satsning på kvalitets- och miljöarbete.

Kävlinge kommun med sina 35 000 invånare ligger bra till – kuststräckor, fina golfbanor och fiskevatten. Snabba kommunikationer, ett aktivt näringsliv och närheten till kultur och handel gör att både människor och företag trivs i kommunen. Det centrala läget mitt i Öresundsregionen, en stark befolkningstillväxt, god ekonomi och låg kommunalskatt gör att Kävlinge ligger bra till på alla sätt. Öppenhet, engagemang och utveckling är de ledord som präglar kommunens arbete.

 

 

För mer information om tjänsten, klicka här