Vi önskar er en trygg och säker jul!

God jul och var rädd om dig!

Nu tändas tusen juleljus... men glöm inte att släcka dom igen och lämna aldrig ljusen obevakade ens för en liten stund. På KKB:s kontor finns små kom-i-håg-klistermärken att fästa på insidan av ytterdörren som en liten påminnelse att inte glömma bort att släcka ljusen. Brandvarnaren ska testas regelbundet och innan jul är ett utmärkt tillfälle att kontrollera så den fungerar som den ska. Är du osäker på hur du ska göra eller upptäcker något som bör åtgärdas med brandvarnaren så kontakta snarast din kvartersvärd.

Många firar nyår med gott sällskap och fyrverkerier. I samband med detta ber vi er att tänka på att djurägare och många andra uppskattar om det endast är på nyårsnatten som fyrverkerierna används. Fyrverkerier är inte tillåtet inom tätbebyggt område så gå en bit bort från bostadsområdet om du ska avfyra raketer på nyårsnatten. Tack för att du hjälper oss att hålla rent och snyggt på våra bostadsområde genom att plocka upp eventuella rester av fyrverkerier och tomtebloss när du firat färdigt.

Slipp onödiga överaskningar om du åker bort över julen. Några timrar som tänder och släcker sig själv, synliga genom fönstret, gör att lägenheten ser bebodd ut även när du är bortrest. För att undvika att reklam samlas i brevlådan finns det klistermärken med texten "Ingen reklam, tack" att hämta på KKB:s kontor.

 

Under julen har vi något begränsad bemanning och begränsade öppettider, för mer information håll koll på vår hemsida.

Från alla oss till alla er, en riktigt god jul!